LEVERING

LEVERING

Glasvezelmatten in constructies

Er is een groeiend nummer van innovatie materiaal in constructies vandaag de dag. Er moet gebruik gemaakt worden van betrouwbaar materiaal om degelijk en solide te bouwen, dit geld dus ook voor beton matten. Stalen betonmatten voldoen niet aan deze moderne eisen . Composiet staven en matten zijn veel praktischer , lichter maar ook veel sterker dan staal.

Verschillende types composiet matten

  • Glasvezel matten
  • Basalt

Basalt en glasvezel wapening hebben al lang bewezen betrouwbaar te zijn. Matten van deze twee materialen hebben dezelfde voordelen. Ze zijn bestand tegen chemicaliën , praktisch en simpel te installeren en geleide geen stroom. Daarnaast geleid het geen hitte en dus zijn  ze gekwalificeerd als energie efficiënt. Juist in deze tijd word hier nauwlettend naar gekeken door architecten en constructeurs. Verder wordt er ook gekeken naar duurzaamheid en milieu aspecten. (Voor het produceren van 1 ton staal word 1,9 ton CO2 geproduceerd ).

Productie van matten

Armastek heeft een eigen productie om matten te maken van glasvezel. De hoofdactiviteit van Armastek is de productie van glasvezelwapening en andere composiet producten. De fabriek produceert de producten volgens eigen technologie met overeenstemming van  Europese regels. Armastek heeft Europese certificaten wat ze toelaat om in die landen te verkopen onder certificaat.

Ze zijn verkrijgbaar als matten maar ook in rollen. De wapeningselementen zijn gemaakt in verschillende diameters en maaswijdtes in principe kunnen alle soorten matten geproduceerd worden. Anders dan staal verliest glasvezelwapening geen sterkte in de tijd.

Een bijkomstigheid van het product is dat als er een beschadiging optreed of vervorming het zijn eigen vorm weer aanneemt. Ook wanneer de glasvezel getransporteerd wordt kan er geen breuk of schade aan het materiaal ontstaan.

De producten van Armastek winnen een enorm aan populariteit dankzij het lichte gewicht , de makkelijke verwerkbaarheid en betrouwbaarheid. De vraag naar het product groeit met de jaren. Armastek verkoopt zich in meerdere landen over de wereld door de verschillende partners waaronder Armastek Benelux.

Andere leveringsprogramma’s

Staven glasvezelwapening

Staven
Lengte tot 12 meter  (4, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 mm)

Rollen glasvezelwapening

Rollen
Lengte tot 100 meter   (4, 6, 7, 8 mm)

Vormen glasvezelwapening

Vormen / afstandhouders
Beugels  ( L-, U-, O-, )
Haken
Clips
Bindstukken
Afstandhouders

Waarom kiezen mensen voor Armastek?

  • Gepatenteerde technologie

  • Dichte spiraalvorming met een hoek meer dan 70 graden wat zorgt voor een betere hechting met het beton

  • Meer dan 10 jaar ervaring op de markt

Meer informatie over leveringsprogramma’s?

Neem gerust contact met ons op.